Kære udstillingsgæst

Det er med stor glæde at jeg kan meddele, at kunstnersammenslutningen Decembristerne fylder 90 i år. I den anledning afholdes der en udstilling i Den Frie Udstillingsbygnings smukke rum med værker af nuværende og tidligere Decembrister. Vi har forsøgt at improvisere, at skabe en anderledes kunstudstilling med flere kunstarter ind over, som med hvert deres udtryk frembærer mangfoldighed. ”En kakofoni af skønne kunster” kalder vi årets 90 års fødselsdags udstilling. 

Udstillingen ferniserer

fredag d. 23/11 2018 kl. 17-20

og udstillingen slutter d. 6/1 2019. 

I inviteres hermed til ferniseringen som starter kl. 17 og som vil blive åbnet af undertegnede, hvorefter ordet gives videre til forfatteren Knud Romer. Efter Romers indslag vil der være en performance med violinisten Michala Høj, operasangeren Simone Sand Viktor og skuespillerne Jesper Juhl, Mathias Lakshøj-Hansen og Manuela Dorthe Nørgaard, som b.la. oplæser digte skrevet til lejligheden af udstillingens billedkunstnere. 

I øvrigt vil der under hele udstillingen hver søndag være arrangementer med forskellige kunstarter. 

Idet I ønskes hjertelig velkommen til Decembristernes 90 års fødselsdagsudstilling, sender jeg de venligste hilsner og håber på gensyn. 

Hans Christian Rylander
Decembristernes formand

Lollikgaarden, Bogø d. 16. november 2018